Betalalternativ

Mina betalsätt i Webben och kurser.

Swish: 123 1938 224

Klarna: kontant, faktura eller delbetalning.

Epassi: som du kan använda om du är företag eller privaperson som friskvårdsbidrag.

Som arbetsgivare på Hälsorummet Ängeln erbjuder jag även dina anställda Reiki som förebyggande och rehabliterande friskvård. Alla mina Reiki behandlingar och kurser är godkänd friskvård. Som innebär att både Reiki behandlingar och utbildningar i Reiki är skattefria i personalvådande syfte och kostnader är full avdragsgill för arbetsgivaren. Dessa är inte heller förmånbeskattade.

Annat viktigt - När vi ses är är just du i centrum, jag jobbar med ett holistiskt synsätt med ett helhetsperspektiv för kropp och själ, för att få en balans för att se saker och ting från den ljusa sdan. Jag arbetar konturnieligt och fokuserat för att få människor att bli friskare och må bättre och få mer energi och uppnå en bra balans i kropp och själ.

Sekretess. - Att jobba medialt innebär det att vi har förtroliga samtal där vi når kärnan i vårt hjärta och i våra tankar. Jag tillämpar full sekretess och inget av det som framkommer förs vidare i våra samtal.

Människovärde - Alla människor är födda fria och har lika värde och samma rättigheter som behandlas lika och att ingen diskrimineras. Mina fyra etiska principer självbestämmande, delaktighet, respekt, och integtitet.

Integritetspolicy - Jag är den enda som handhar och äger information som samlas in vid våra olika möten, sms,chatt och mail. Dina personliga information kommer inte att säljas, överföras eller delas vidare till något annat företag.

Kommentarer

Ulrica Patron

27.12.2020 16:37

Hej Petra
Jag skulle vilja boka vägledning (550 kr/ per) för mig och syster Agnetha innan den 10 jan. Har du möjlighet?
Sedan vill vi boka andebordet för oss 3 systrar men vi måste kolla med systern

Senaste kommentaren

11.11 | 15:58

Hej Eva!
Vet inte om du får till dig mitt svar Eva?
Du kan nå mig på petrefem@hotmail.com i stället.

31.10 | 23:02

Hej Petra
Jag skulle vilja boka tid för en konsultation.

11.12 | 16:44

Hej! Jag är intresserad av en Reikibehandling. funkar det på distans?

10.12 | 22:32

Kontakta mig på min EPost

Dela den här sidan