Att kombinera Reiki/Reggretion

Regression går ut på att man under mycket djup avslappning plockar fram minnen som klientens själ registrerade i sitt tidigare liv, som ligger i klientens undermedvetna, och det är klientens undermedvetna jag öppnar upp vid en regression. De minnen man får vid en regression upplever klienten en drömliknande upplevelse, men klienten är hela tiden vaken och medveten om sig själv och vad jag gör.

Klienten får till sig ljud, bilder och känslor. Man kan också själv välja att gå fram och tillbaka i sitt tidigare liv, man kan få till sig årtal och namn och mycket mer information. Klienten kan under hela regressionen ha minnen bildar mönster i auran och även negativa minnen kan ligga som blockeringar i auran tills de bearbetas. De kan bildas traumaringar runt personen. Trauman kan komma ifrån en gammal obehaglig händelse från tidigare liv eller det nuvarande livet. 

Regression kan vara till hjälp på många olika sätt som ökad självkännedom, befrielse från skuldkänslor, befrielse från dödsångest, en starkare känsla av hopp och frihet, en djupare förståelse av själen och en starkare känsla av samhörighet med alla människor. Cellminnet är den astrala kroppen där alla våra känslor lagras och varje cell har ett eget minne och lagrar emotionella upplevelser, tillsammans med intryck och förnimmelser. Astralkroppen lagrar alla emotionella upplevelser som vi har ackumulerat under våra många livstider.

Det är inte bara vår hjärna som minns, det går att omprogramera vhjärna med tankar. Genom att konfrontera starka känslor och smärta och traumatiska upplevelser i reggretionens helande i Reiki ljuset som sker under behandlingen under terapin kan blockeringen lösas upp i ett återupplevt trauma i tidigare liv och frigöra sig från sin rädsla och problem. Min regression går då ut på att man under djup avslappning plockar fram minnen som klienten själv registrerade i sitt tidigare liv, som ligger i klientens undermedvetna, det är klientens undermedvetna jag öppnar upp vid en regression.

Tänker om vi bara ger healing åt nutiden har vi ändå en förmåga att upprepa problemet som traumat i framtiden. När jag lokaliserat ett trauma eller problem i kroppen eller energiblockering så  löser jag upp energin i minsta beståndsdelar, överallt, i alla tider dåtid, nutid och framtid, här och nu och ge ljus healing samtidigt.

( Denna behandling görs endast på plats, klienten ska vara delaktig i sin reggretion.)

Emotionell inverkan på kroppen i form av fysiska negativa känslor som att man hanterar starka känslor på ett sätt som kan bli skadligt och destruktiv

Mental inverkan Man kan påverka sin mentala hälsa genom att påverka sitt sätt att tänka som att förändra detta till positiva tankar, vi människor har alltid ett val.

Fysisk inverkan själslig inverkan på kroppen

Själslig inverkan själsliga problem som skapar fysiska problem

Blockeringar gör oss att vi mår dåligt och sjuka. Att släppa mönster är att släppa gammalt och göra plats för det nya. Dagen efter följs klienten upp via feedback. Jag har full tystnadsplikt.

Reiki är Friskvård Reiki är godkänd som rehabliliterande friskvård av skatteverket. Det innebär att jag är med i "Epassi" om du har " friskvårdspeng" på ditt jobb kan du använda den till Reikibehandlingar. För dig som är arbetsgivare innebär det att Reikibehandlingarna är avdragsgilla på samma sätt som exempelvis massage.

Kommentarer

Hälsorummwt ängeln

10.12.2021 14:42

Tack snälla 💕

Gustav Blixt

10.12.2021 14:40

Hej Petra! Mkt bra utbud av det mediala.

Eva Pettersson Räsänen

31.07.2021 08:29

Den vill jag gärna boka när vi ses nästa gång ❤️

Senaste kommentaren

11.11 | 15:58

Hej Eva!
Vet inte om du får till dig mitt svar Eva?
Du kan nå mig på petrefem@hotmail.com i stället.

31.10 | 23:02

Hej Petra
Jag skulle vilja boka tid för en konsultation.

11.12 | 16:44

Hej! Jag är intresserad av en Reikibehandling. funkar det på distans?

10.12 | 22:32

Kontakta mig på min EPost

Dela den här sidan