Om mig ! ♥

Jag heter Petra Ekbring och driver Hälsorummet Ängeln sen 2016 arbetar som coach på alla nivåer, som Andlighet, Spirituellt och Medialt.

Min första väg i min andlighet var min önskan att få bli en healer ♥ I mitt liv här på jorden har jag fått uppleva prövningar och uthärdat smärta i form av saker man fått se, känna och gått igenom i mitt liv. Jag kom till en vändpunkt i mitt liv, där jag insåg att alla händelserna handlade om mig själv och min egen utveckling, genom dessa insikter har jag nu tagit kontrollen över mitt liv och mina känslor även mitt sanna jag.

Att utveckla mitt mediumskap är att utveckla mig själv och min spirituella mediala gåva som jag fått som barn, jag har aldrig heller tvekat inför min själs uppgift i livet att få hjälpa och jobba med olika människor från hela världen. Men trots att jag är nu är ett certifierat medium så kan jag aldrig bli bra på allt. Jag är på nivån där jag själv utvecklat mig i min resa som medium. Jag jobbar utifrån ett holistiskt synsätt med hela människan i fokus även med ett helhetsperspektiv för kropp och själ för att se saker och ting från den ljusa sidan. Jag arbetar kontinuerligt och fokuserat för att få människor att bli friskare och må bättre och får mer energi och uppnå balans i kropp och själ.

Min inre själsresa o utveckling ♥♥ Sedan som barn har jag alltid varit känslig för intryck av olika slag som sorg, svårigheter, rädslor och andras känslor och energier som alltid har påverkat mig mycket som gjort att jag känt mig vilsen och ingen har förstått mig. Jag hittade min självkänsla och har funnit mitt hjärtas väg under tiden som gått, jag har förstått att i min utveckling har varje insikt och lärdom varit som ett trappsteg till nästa utvecklingsnivå i min utveckling.

Min andliga resa började för femton år sedan, när jag förlorade fyra av mina närmaste anhörigas trygghet och glädje i livet inom en period på fyra år. Jag började leva i mörker efter mina nära o kära gick över regnbågens bro till andevärlden, tills en dag min man sa till mig att tända ett ljus, som jag satt en kväll och tittade in i ljuslågan och såg ljuset framför mig. Det blev startskottet för min andliga mediala inre resa och det kändes som cirkeln slöts ihop mer och mer för varje dag som gick framåt i mitt liv. Med mina mediala andliga själv insikter i livet har jag nu förstått att jag äntligen funnit min plats i livet som spirituellt medium/healer och lever mer medvetet och tar mer ansvar för mitt liv nu. Är nu idag verksam inom psykiatrin och dess målgrupp som är utsatta i vårat samhälle på många sätt och vis och jag arbetar även medialt och spirituellt som Medium / Reikimaster/ Reggretionterapeuft/ Livscoach och är behjälplig för människor i behov med mediala samtal kring livets frågor. ♥♥♥

Kommentarer

Petra Ekbring

11.11.2022 15:58

Hej Eva!
Vet inte om du får till dig mitt svar Eva?
Du kan nå mig på petrefem@hotmail.com i stället.

Eva Assing

31.10.2022 23:02

Hej Petra
Jag skulle vilja boka tid för en konsultation.

Senaste kommentaren

11.11 | 15:58

Hej Eva!
Vet inte om du får till dig mitt svar Eva?
Du kan nå mig på petrefem@hotmail.com i stället.

31.10 | 23:02

Hej Petra
Jag skulle vilja boka tid för en konsultation.

11.12 | 16:44

Hej! Jag är intresserad av en Reikibehandling. funkar det på distans?

10.12 | 22:32

Kontakta mig på min EPost

Dela den här sidan